Zoeken binnen Mediatonborger.nl

Notariële zaken

Wie krijgt de gouden ketting van oma?

Conflicten om de erfenis zijn van deze tijd. Net zoals vroeger trouwens. Niemand wil het, maar toch gebeurt het. Waarom? Omdat u bij het ontvangen van een erfenis te maken krijgt met emoties uit het verleden. De posities van de kinderen in het ‘oude’ gezin spelen nog steeds bij de afwikkeling van een nalatenschap een rol. Wilt u ruzie in de familie voorkomen, dan is het verstandig om de afwikkeling van de nalatenschap te laten regelen door iemand van buiten de familie, een gespecialiseerde nalatenschapsjurist en mediator.

Als ervaren executeur van nalatenschappen heb ik vele afwikkelingen van erfenissen tot een goed einde kunnen brengen. Wilt u gebruik maken van mijn kennis en ervaring? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Juridisch advies of andere conflicten.

Al meer dan veertien jaar ben ik werkzaam in het notariaat. Ik ben deskundig op het gebied van testamenten, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, het regelen van erfenissen en het algeheel afwikkelen van nalatenschappen. Ook voor vragen hieromtrent kunt u natuurlijk bij mij terecht.