Zoeken binnen Mediatonborger.nl
Welkom

Hallo, ik ben mr. Christel Vogelesang, ervaren kandidaat-notaris, daarnaast ben ik MfN registermediator, VMN

Lees meer

Scheiden

MediationBorger geeft u de mogelijkheid om uw scheiding van A tot Z te regelen. Een scheiding is niet alleen een juridisch ……..

Lees meer

De procedure

Voorafgaand aan de eerste afspraak ontvangt u altijd:
– een brief met informatie over…

Lees meer

Informatie

Op dit deel van de site pagina vindt u naast actueel nieuws en filmpjes, links naar praktische websites en brochures die van pas komen bij een scheiding of erfenis.

Tevens staan er boekentips vermeld voor volwassenen en voor kinderen ….

Laatste nieuws!

Betaal je kinder- of partneralimentatie? Dan wordt het bedrag dat je moet betalen per 1 januari 2019 verhoogd met 2 procent. Dit heet de indexering


Lees meer

Notariële zaken

Ik ben tevens als kandidaat-notaris werkzaam. U kunt een afspraak maken voor mediation of voor begeleiding van de afwikkeling van de erfenis.

Conflicten om de erfenis zijn van deze tijd. Net zoals vroeger trouwens. Niemand wil het, maar toch gebeurt het. Waarom? Omdat u bij het ontvangen van een erfenis te maken krijgt met emoties uit het verleden. De posities van de erfgenamen….

Lees meer

Tarieven

Uurtarief mediation

Het uurtarief bedraagt € 185,00 per uur (excl. BTW).

Griffierechten bij echtscheiding bedragen € 305,00. Daarnaast komen voor uw rekening de kosten voor het indienen van het verzoekschrift bij de rechtbank.

Raad voor Rechtsbijstand

Bij een laag inkomen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding door de Raad voor Rechtsbijstand. U betaalt slechts een kleine eigen bijdrage.