Zoeken binnen Mediatonborger.nl
Welkom

Hallo, ik ben mr. Christel Vogelesang, ervaren kandidaat-notaris, daarnaast ben ik MfN registermediator, VMN

Lees meer

Scheiden

MediationBorger geeft u de mogelijkheid om uw scheiding van A tot Z te regelen. Een scheiding is niet alleen een juridisch ……..

Lees meer

De procedure

Voorafgaand aan de eerste afspraak ontvangt u altijd: – een brief met informatie over…

Lees meer

Informatie

Actueel nieuws, filmpjes, boekentips en links naar praktische websites en brochures die van pas komen bij een scheiding of erfenis…

Laatste nieuws!

18 juni 2021 werd ik geïnterviewd door het Dagblad Trouw naar aanleiding van De Dag van het Erfrecht 2021. Notarissen zien steeds meer mensen die een kind willen onterven. Maar welke impact heeft dat op de volgende generatie?

Lees meer

Notariële zaken

familierecht jurist en mediator in 1!

Ik ben mediator, erfrecht-/echtscheidingsjurist en waarnemingsbevoegd (kandidaat-)notaris. Psychologie gecombineerd met rechten, een waardevolle combinatie.

Conflicten om de erfenis zijn van deze tijd. Net zoals vroeger trouwens. Niemand wil het, maar toch gebeurt het. Waarom? Omdat u bij het ontvangen van een erfenis te maken krijgt met emoties uit het verleden. De posities van de erfgenamen….

Lees meer

Tarieven

Uurtarief mediation

Het uurtarief bedraagt € 185,00 per uur (excl. BTW). Eventuele griffierechten komen voor uw rekening (indien van toepassing).

Raad voor Rechtsbijstand (RvR)

Bij een laag inkomen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding door de Raad voor Rechtsbijstand.