Zoeken binnen Mediatonborger.nl

Even voorstellen

Even voorstellen…

Ik ben Christel Vogelesang-Klazen, waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris (dat houdt in dat ik zelfstandig de notariële aktes mag passeren), daarnaast ben ik MfN Familymediator, VMN-mediator, nalatenschaps- en erfrechtjurist.

Opleiding

Mijn studie heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ik ben werkzaam in het notariaat sinds 2000. Mijn werkgebied is het personen- en familierecht. Binnen dit rechtsgebied ben ik me gaan specialiseren in het echtscheidingsrecht. Vanaf 2006 treed ik op als mediator en begeleid ik echtscheidingen op gezamenlijk verzoek. In oktober 2014 heb ik de vervolgopleiding tot Notarieel Scheidingsbemiddelaar met succes afgerond. Het was een erg leuke opleiding met psychologische invalshoek. Een ware aanvulling op mijn kennis.

Drijfveer

“Ik vind het nauw bij de mensen betrokken zijn,  in een emotionele periode, erg inspirerend en uitdagend. In korte tijd maak je samen met je cliënten heel wat mee. Dit zorgt ervoor dat ik de echtscheiding voor de cliënten op een persoonlijke en betrokken manier regel en uiteraard conform wet- en regelgeving.”

Activiteiten

Ik ben geregistreerd als mediator bij het MfN als familymediator (www.mfnregister.nl). Daarnaast ben ik secretaris van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (www.vmn-notaris.nl). Tevens ben ik kandidaat-notaris bij Vechtstede Notarissen en Mediators. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin en probeer ik veel te sporten.

Overleg scheiden

Wilt u eenvoudig en in overleg met elkaar scheiden? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik regel uw scheiding integer en vakkundig, zonder vertraging. Ik weet waar u afspraken over moet maken en help u door het hele echtscheidingsproces heen. U hoeft niet naar een advocaat of een rechter.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek van maximaal een kwartier.

MediationBorger
mevr. mr. C.E.M. (Christel) Vogelesang
Hoofdstraat 81
9531 AD Borger
Tel: 06-47077640
e-mail: info@mediationborger.nl

e-mail: christel.vogelesang@vechtstede.com

Let op! Op dit moment kunt u mij alleen benaderen via Vechtstede Notarissen & Mediators te Hardenberg! Vanuit Vechtstede Notarissen & Mediators  verzorg ik de mediation. Gesprekken kunnen in overleg in Borger plaats vinden. Voor MediationBorger geldt een tijdelijke opdrachten stop.
e-mail: christel.vogelesang@vechtstede.com

telefoon: 0523-261941

© 2022 MediationBorger