Zoeken binnen Mediatonborger.nl

Even voorstellen

Even voorstellen…

Ik ben Christel Vogelesang, ervaren kandidaat-notaris, daarnaast ben ik MfN Familymediator, VMN-mediator, nalatenschaps- en erfrechtjurist.

Opleiding

Mijn studie heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ik ben werkzaam in het notariaat sinds 2000. Mijn werkgebied is het personen- en familierecht. Binnen dit rechtsgebied ben ik me gaan specialiseren in het echtscheidingsrecht. Vanaf 2006 treed ik op als mediator en begeleid ik echtscheidingen op gezamenlijk verzoek. In oktober 2014 heb ik de vervolgopleiding tot Notarieel Scheidingsbemiddelaar met succes afgerond. Het was een erg leuke opleiding met psychologische invalshoek. Een ware aanvulling op mijn kennis.

Drijfveer

“Ik vind het nauw bij de mensen betrokken zijn,  in een emotionele periode, erg inspirerend en uitdagend. In korte tijd maak je samen met je cliënten heel wat mee. Dit zorgt ervoor dat ik de echtscheiding voor de cliënten op een persoonlijke en betrokken manier regel en uiteraard conform wet- en regelgeving.”

Activiteiten

Ik ben geregistreerd als mediator bij het MfN als familymediator (www.mfnregister.nl). Daarnaast ben ik bestuurslid van Vereniging van Mediators in het Notariaat (www.vmn-notaris.nl). Tevens ben ik kandidaat-notaris bij Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus notarissen. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin en probeer ik veel te sporten.

Referenties

Cliënten beschrijven mij als “ambitieus” en “menselijk”. Als ervaren kandidaat-notaris zal ik de zaken voor partijen integer en vakkundig regelen.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op voor een vrijblijvend (en dus kostenloos) adviesgesprek.

MediationBorger
mevr. mr. C.E.M. (Christel) Vogelesang
Hoofdstraat 81
9531 AD Borger
Tel: 06-47077640
e-mail: info@mediationborger.nl

Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus Notarissen 0592-336666

e-mail: info@notariskantoor.nu of vogelesang@notariskantoor.nu

© 2020 MediationBorger